Klubbmästerskap 8-9 augusti 2020

Dags för årets höjdpunkt! Ska du spela en enda tävling i år - spela klubbmästerskapet.

Huvudtävlingen, KM Dam och Herr, spelas som scratch tävling - handicap räknas inte av från resultatet.

KM spelas även i åldersklasser (se nedan) där såväl brutto- som nettovinnare utses.

Årets vinnare i alla klasserna - Klicka på länken

Spelform Slagtävling – scratchtävling, åldersklasser samt nettotävling
Öppen för Medlemmar i Bosjökloster GK – ingen startavgift
Max hcp 54
Anmälningssätt Stora KM
Anmälan sker till Damklass och Herrklass. Damerna spelar från tee 49 och herrarna från tee 57.
KM Övriga klasser
Herrarna kan anmäla sig till åldersklasserna H21, H22, H40, H50, H60, H70 och H75. Damerna kan anmäla sig i åldersklasserna D21,D22, D50, D60 och D70.
OBSERVERA! Du som vill tävla i både Herr- alt Dam KM samt din åldersklass måste anmäla dig till 2 tävlingar.....
Sista anmälan Onsdag den 5 augusti kl. 15:00

Startlista

Finns tillgänglig fr.o.m. fredag 7 augusti kl. 12.00 på anslagstavlan i receptionen, i terminalen samt på www.golf.se. Söndagens starttider avgörs efter lördagens omgång.

Prisutdelning

Priser delas ut till segrarna i resp. klass samt KM i Matchspel i samband med att ”stora” KM.

Klassindelning

Endast bruttopris

Klassnamn Ålder Tot antal hål Tee Lördag Söndag
Herrar 36 Klubbtee 18 18
Damer 36 Klubbtee 18 18
Netto och Bruttopris
Åldersklass Herr, enligt golf.se
Åldersklass Dam, enligt golf.se

För att en klass ska kunna genomföras måste det vara minst 5 st anmälda i klassen. Vid för få anmälningar kan klasserna slås samman!

Tävlingsledare: Björn Rydberg

Uppdaterad 2020-03-1