Greenfee 2018

Fr o m 24 oktober gäller "HÖSTGREENFEE" reducerad avgift för alla.

Vardag:              Senior / 200:- och junior / 100:-

Lö, sö & helg:    Senior / 250:- och junior / 100:-

Betalning sker i kansli / shop, när vi har stängt gäller SWISH - 123 336 63 90, notera namn och datum, tack.

Alla är välkomna till Bosjökloster GK.

På lördag, söndag & helgdag krävs officiellt hcp (exakt hcp 36.0 och lägre) för våra greenfeegäster.

För ej avbokad tid faktureras full greenfee.

Greenfee 2018            30 mars - 31 maj           1 jun - 31 aug          1 sept - 31 okt

Senior - vardag

400:- 450:- 400:-

Senior - lö, sö, helg

450:- 450:- 450:-

Junior - alla dagar

200:- 200:- 200:-

Greenfeeutbyte gällande medlemmar i:
Eslövs GK, Kävlinge GK, Skyrups GK samt Wittsjö GK.
Reducerad greenfee gäller EJ för greenfee- eller vardagsmedlemmar.

Senior Junior
Lö, sö, helg 300:- 100:-

Greenfeeutbyte gällande medlemmar i:
Degeberga-Widtsköfle GK, Kävlinge GK, Skyrups GK, Wittsjö GK, Örestad GK samt Östra Göinge GK.
Reducerad greenfee gäller EJ för greenfeemedlemmar.

Vardagar 200:-  100:-

Sydpoolen, se deltagande klubbar och regler under menyn Sydpoolen.
Reducerad greenfee gäller EJ för greenfeemedlemmar.

Endast vardagar 300:- 100:-

Vid företags- eller gruppbokningar gäller:                                                                                                                                                                                                                                                                                           Ordinarie greenfee eller överenskommet pris för hela gruppen/person och då gäller inga andra rabatter/erbjudande.

Introduktionskort 2018

Användning av introduktionskort och kort för förtjänsttecken begränsas till en gång per år och klubb hos oss på Bosjökloster GK, enligt SGF policy.

Spelare som har kort utställda av Svenska Golfförbundet (SGF), Skånes Golfförbund (SkGDF), Professional Golfers Association (PGA), Golfadministratörernas Förening (GAF), eller  Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas frispel en gång per år.

Användning av introduktionskort ska föranmälas senast en dag före spel till reception/kansli med personlig kontakt på telefon 0413-25896. Anmäls inte detta kan spelare med introduktionskort bli nekad att utnyttja kortet vid speltillfället. För samtliga kategorier gäller att kort och legitimation skall uppvisas.

Introduktionskorten kan ej användas i samband med klubbens tävlingar, företagsgolf, golfpaket eller i samband med andra erbjudande.