Årsavgifter 2020 - fastställda av årsmötet

Fakturan för 2020 skickas ut runt årsskiftet 2019/20 som baseras på styrelsens förslag till höjning. Den högsta årsavgiften höjs med 300 SEK på helår, övriga årsavgifter höjs i proportion till denna höjning.

Årsavgifterna fastställs sedan av vårårsmötet i mars och eventuell korrigering sker i mars/april.

I årsavgiften ingår 400 kr/senior och 200 kr/junior i medlemsavgift och överskjutande del av beloppet är spelavgift, beroende på kategori. "SPELAVGIFTEN" i golf är godkänd för att söka om FRISKVÅRDSBIDRAG, läs mer via länken.

Medlemskap i Bosjökloster GK gäller januari-december innevarande år.

Väljer man autogiro tillkommer en administrationsavgift på 150 kr/år.

Kategori Autogiro (månadsavgift) alt. Årsavgift Spelbehörighet
Helvecka - Senior 537:- 6 444:- Helvecka
Yngre senior 22-29 år 337:- 4 040:- Helvecka
Junior 13-21 år x 1 000:- Helvecka
Junior 0-12 år x 600:- Helvecka
Vardagsmedlem 447:- 5 360:- Vardag
180-medlem (inkl 10 rundor) 388:- 4 660:- Greenfeemedlem
Passiv utan VB x 400:- Passiv/vilande
Passiv med VB/lån x 0:- Passiv/vilande
VB = Värdebevis, infördes inför 2018 och innebär att man har bytat in sitt medlemslån mot ett värdebevis som ger ägaren rabatt på gällande årsavgift. Under åren (2018-2023) gäller 15%/år och därefter 10%/år.
Värdebeviset kan överlåtas/säljas av ägaren (medlemmen) till en ny användare av värdebeviset.
10% = Medlem som har valt att skriva ner sitt medlemslån under 5 år (2018-2023 alt 2019-2023) erhåller 10% rabatt på sin årsavgift under denna period.
4% = Medlem som har valt att behålla sitt medlemslån erhåller 4% i rabatt på sin årsavgift och återbetalning av lån sker vid uppsägning av medlemskap enligt stadgarna.
Spelbehörighet:
Helvecka (aktiv) = Fritt spel alla dagar + greenfee samarbeten + sydpoolen
Vardag (aktiv begränsad) = Fritt spel alla vardagar + greenfee samarbeten vardagar + sydpoolen
Vid spel lördag, söndag eller helgdag på Bosjökloster GK gäller 300:-/greenfee.
Greenfeemedlem (aktiv greenfee) = 10 fria rundor ingår på vår bana och vid spel utöver detta gäller 350:-/greenfee
Passiv/vilande (passiv) = Medlem i klubben men ej aktiv, kan ej spela mot greenfee

Syskonrabatt (ersätter familjemedlemskapet) infördes 2017

Yngsta barnet av syskonen erhåller fri årsavgift oavsett antal syskon. Gäller alla syskon oavsett om föräldern/föräldrarna är medlem. Alla syskonen måste ha samma mantalsskrivning och gäller endast t o m året man fyller 21 år.

För mer info angående uppsägning av medlemskap eller kategoriändring, klicka på länken

Som medlem i Bosjökloster GK får du, förutom fritt spel enligt ditt medlemskap, även

• Många rabatterade greenfeeavgifter på andra klubbar som vi samarbetar med
  • Bra träningsområden på klubben