Övningsområden

Utanför klubbhuset samt i anslutning till drivingrangen och bakom omklädningshuset har vi ett fantastiskt övningsområde.

På puttinggreenen utanför klubbhuset samt den "njurformade" platåövningsgreenen, med en kraftig ondulering från framkanten, kan du träna de slag som man kan uppleva runt greenerna ute på banan. En puttinggreen finns även i anslutning till Hål 1.

Det finns även en "U-formad" pitchinggreen som ligger runt en bunker och ger en mängd spännande lägen, både i bunkern och utanför green. Här kan du även öva inspel från upp till 90 meter. Ett ypperligt ställe att träna chippar, pitchar samt bunkerslag.

En väl tilltagen range, med två platser under tak, samt belysning över vissa platser avslutar övningen innan du startar din golfrunda.

Lycka till!