Drivingrange

Öppettider :  Rangen kommer att vara öppen alla dagar i veckan under säsong.

Vi stänger den dock en kväll i veckan, ca  kl. 19.00 och öppnar morgonen efter ca kl. 8.00.

Detta pga bollplockning och klippning./  Micke och Tina

drivingrange

Vår drivingrange är ca 250 meter lång och har 15 utslagsplatser varar 2 under tak.

Mynt 10 kr och poletter fungerar i bollmaskinen för att erhålla bollar. Tränar du mycket finns ett smidigt magnetkort att "tanka" med valfritt antal bollar.

Det finns möjlighet att slå bollar från gräset för dig som vill träna som man spelar. Det finns en mängd flaggor och mål på rangen med måttangivelser mätt med GPS och laser, för att vara exakt på centimetern. För att du ska få ett bra träningspass har inget lämnats åt slumpen.

Säkerhets- och ordningsregler för Bosjökloster  Drivingrange / Övningsområde

• Förbjudet att plocka bollar ute på rangen.
  • Alla rangebollar för träning hämtas i bollautomaten. Rangebollarna tillhör Wigh Golf och får endast användas för träning på rangen eller på övningsområdet i direkt anslutning till rangen (pitchinggreen bakom mattorna). Att avlägsna bollar från drivingrange-området är förbjudet och är att betrakta som stöld.
  • Spel på drivingrange får endast ske från mattorna eller på anvisad grästee, området i mattornas förlängning, direkt till vänster om mattorna.
  • Förbjudet att vistas ute på fältet eller stå längst bak på rangen pga säkertsskäl.
  • När plockning sker är det inte tillåtet att slå fulla slag. Om Du måste slå var vänlig att pitcha eller slå korta slag. Det är alltid förbjudet, på banan eller övningsfält, att slå bollar på ett sådant sätt att Du utsätter andra personer för fara.
  • Du som färdas i personbil till golfklubben, var vänlig lämna denna på av golfklubben anvisad parkeringsplats vid klubbhuset. Välkommen till fots. Det är opassande att köra bil ner till rangen och parkera vid 4:ans green / 1:a tee. Tänk på de närboende. Var vänlig respektera dessa enkla regler för allas säkerhet och komfort.