Våra träningsgrupper för juniorer

 

Golfkul

Golfkul är gruppen för den unga nybörjaren mellan 5-9 år

I golfkul introducerar vi på ett lekfullt och roligt sätt de minsta juniorerna in i golfens värld. I gruppen golfkul är det betydligt viktigare att ha kul tillsammans än att få till den perfekta svingen. Träningen är vid 16 tillfällen med 8 tillfällen under våren och 8 på hösten. Vi kommer inte att ha någon regelbunden träning för de minsta under sommarenUnder sommaren kommer vi att arrangera träningsläger på klubben. De som vill är även välkomna att tävla i Scandia Cup.

Klubben har klubbor som barnen kan få låna.

Träningsavgift: 800 kronor / år.

 

Starta Golf

I Starta Golf får de lite äldre nybörjarna och de som tidigare tränat i Golfkul chans att i egen takt lära sig och utveckla sitt golfspel Vi har fler träningar och träningsläger under hela säsongen. Vi tränar en gång i veckan. När du börjar bli varm i kläderna är du välkommen på spelträningarna. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de andra grupperna. De som tränar i Starta Golf kommer att få vara med i Scandia Cup.

Vid de första tillfällena får de nya juniorerna låna klubbor men vill de fortsätta att spela måste de ha egna klubbor. Ett hyfsat bra juniorset behöver inte kosta mer än ett par fotbollsskor.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan

Träningsavgift: 1400 kronor / år.

 

Juniorer tjejer & Junior killar

I grupperna för de yngre juniorerna fokuserar vi mer på själva golfen. Vi vill ge juniorerna de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara spel på stora banan. Vi fokuserar alltid på att det viktiga är att ha roligt tillsammans och hitta glädje i golfspelet. Gruppen är uppdelad i en tjej- respektive kill-grupp.

Vi har träning 2 gånger i veckan, ordinarie träning och spelträning på stora banan. Den ordinarie träningen leds av Pro och spelträningen av juniorkommitén. Vi erbjuder träning under hela säsongen med fler träningsläger och aktiviteter, eventuellt med spel på annan bana. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de andra grupperna. De som tränar i Junior yngre kommer att få vara med i Scandia Cup. Det finns även möjlighet att få börja tävla.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan

Träningsavgift: 1400 kronor / år.

 

Juniorer äldre

I gruppen Junior Äldre vill vi fortsätta att utveckla juniorernas golfspel mot deras egna mål. Gruppen är blandad med både tjejer och killar. Vi kommer att spela mycket på stora banan. Vi har träning 2 gånger i veckan, ordinarie träning och spelträning på stora banan. Den ordinarie träningen leds av Pro och spelträningen av juniorkommitén. Vi erbjuder träning under hela säsongen Vi erbjuder träning under hela säsongen med fler träningsläger och aktiviteter, eventuellt med spel på annan bana. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de övriga grupperna. De som tränar i Junior äldre kommer att få vara med i Scandia Cup. Det finns även möjlighet att få börja tävla.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan

Träningsavgift: 1400 kronor / år.

 

Medlemsskap

Medlemsskapet i klubben är billigt för juniorer och ett krav för att få spela på stora banan.

0-12 år: 600 kr

13-21 år: 1000 kr

Yngsta barnet av syskon betalar endast 200 kr oavsett antal syskon. Dvs bara den äldsta betalar full avgift. 

 

 

 

Bosjökloster GK

Bosjökloster 101
243 95 Höör
info@bosjoklostergk.se

Telefon
0413 - 258 58

SWISH
123 336 63 90