PR kommittén

Består av: Dan Nilsson, ordf, Olle SchönströmTorbjörn Gunnäng
Sara Badman, Malin Carnor, Bert-Ola Jönsson, Sven Nilsson och Stellan Ragnar, adj.

Har du som medlem eller företag intresse eller kontakter som kan generera partnerskap med klubben eller utveckla vår verksamhet, hör gärna av dig/er till klubbchefen.

Stellan Ragnar - Klubbchef, 0766-33 33 26 eller e-mail.

För att ytterligare öka och utveckla samarbete med våra befintliga och nya samarbetspartners kommer vi att se över vilka nya möjligheter som finns till attraktiv reklam och information i Klubbnytt, vår hemsida men inte minst se hur sponsorpaketen och företagsgolfen hittar nya former som genererar ett vinna - vinna koncept.

Vi ska dessutom försöka nå potentiella golfare från de delar av Sverige som normalt inte kommer igång så tidigt som oss i Skåne. Sponsorcupen, som ni ser i tävlingsprogrammet, går som vanligt till hösten.