Damernas Vårtävling 2019

Söndagen den 14 april spelas damernas vårtävling

Vi spelar 3-manna scramble och har shotgunstart kl 9.00 - alla startar samtidigt men på olika hål.

Du anmäler dig och vi lottar in dig i ett lag. Bra tillfälle för dig som aldrig tävlat förut, är ny eller har klubbhandicap.

Vi spelar i lag och hjälper varandra med regler och annat som kan vara bra att lära sig.

Efter tävlingen intar vi en lättare förtäring tillsamman hos vår krögare Bosjökloster 101.
Allt till en kostnad av 100 kr. Sista anmälningsdag 11 april kl 20,00.

Inbjudan hittar du här.

Sponsor: Blomsterverkstán i Höör

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Damernas Vårtävling 2018

Söndagen den 22 april spelas damernas vårtävling.

Efter tävlingen äter vi tillsamman hos vår krögare Bosjökloster 101.

Inbjudan hittar du här

Sponsor: Blomsterverkstán i Höör

Damernas Vårtävling 2017

Lördagen den 22 april spelas damernas vårtävling.

Inbjudan hittar du här

Sponsor: Blomsterverksta'n i Höör