Juniorer

Spelträning på tisdagar - start 7 maj

Äntligen kör vi igång spelträning där ni som vill komma ut på stora banan är välkomna. (Obs ej golfkul!) Vi delar in i lämpliga grupper och startar från en tee som passar, allt från 150 meter och bak till tee 57. Syftet är att vi går ut tillsammans och har kul på banan. De som vill räkna poäng gör det, men det är helt upp till var och en. Föräldrar får följa med.

Vi startar med uppvärmning 17.30 och går ut på banan 18.00. Innan vi avslutar klockan 20.00 samlas och tar en liten fika ihop.

Tävlingsframgångar för våra Juniorer

Än så länge har vi haft två tävlingar på klubben, Vårstarten och Interstil singeltävling. Båda gångerna hade vi juniorer på pallen, Axel och Hampus knep andra och tredjeplatsen på våsrstarten medan Leo tog andraplatsen. Stort grattis till alla!

Den 4 maj spelades den första omgången av Matchligan på ett vacker men blåsigt Rya Gk. Laget för dagen (Linnéa, Pommeline, Axel och Leo)  spelade riktigt bra. Linnéa gjorde ett fantastiskt inspel på hål 15 och sänkte bollen från ungefär 50 meter, otroligt vackert. Vi vann i tre av bollarna vilket borde ge ett bra resultat. 10 lag spelade men resultatet är tyvärr inte publicerat i skrivande stund.

Nedan är bilder från Rya och ett stolt lag från Bosjökloster.

Vintern är över och våren är här!

Planeringen för 2019 är klar. Läs under kalendarie & Träningsschema.

Träningsgrupperna är igång,

Golfkul startar söndagen den 28:e april

Spelträning har vi på tisdagar, med start 7 maj. Alla som kan spela på stora banan är välkomna.

Facebookgrupp för juniorgolf

Vi har skapat en Facebookgrupp för juniorer och föräldrar. Där kan man diskutera golf, ställa frågor, fråga om någon vi spela en runda, ladda upp roliga bilder och mycket annat. Men gruppen är enbart till för sånt som rör juniorgolf.

Vi ser gärna att du går med. Sök på "Juniorer på Bosjökloster"

Träna med oss!!!