BOSJÖKLOSTER GOLFKLUBB
HEMKLUBBENGÄSTMEDLEMJUNIORERTÄVLINGARRESTAURANGSHOP/PROPARTNERS
Juniorer

Vi vann Matchligan omgång 2 hemma den 1 juni

Omgång 2 av matchligen spelades hemma på ett ovanligt kallt och blåsigt Bosjökloster. Vi gästades av 9 lag från hela Skåne. Alla spelade mycket bra och med ett lysande humör. Trots vädret så blev det överlag förvånansvärt bra resultat. Mest poäng av samtliga startande lyckades vår egen Sebbe skrapa ihop. När scorekortet var summerat visade sig att han fått ihop 40 poäng. Grattis!

Men framförallt ska hela laget gratuleras för ett jämnt och bra resultat. Sammanlagt fick vi ihop 105 poäng tätt följt av Tomelilla och Araslöv med fina 104 respektive 103 poäng. Notera att det bara är de tre bästa resultaten som räknas. Vi ligger tvåa i gruppen efter dagens omgång. Följ resultattabellen på skånes Golfförbunds hemsida: klicka här

Laget bestod av Sebbe, Leo, Axel och Erik. Rasmus (liggande i bild) debuterade som lagledare.

  

Stort tack till de gästande lagen för en trevlig dag. Vi ses i Tomelilla den 3 Augusti.


Spelträning på tisdagar - start 7 maj

Äntligen kör vi igång spelträning där ni som vill komma ut på stora banan är välkomna. (Obs ej golfkul!) Vi delar in i lämpliga grupper och startar från en tee som passar, allt från 150 meter och bak till tee 57. Syftet är att vi går ut tillsammans och har kul på banan. De som vill räkna poäng gör det, men det är helt upp till var och en. Föräldrar får följa med.

Vi startar med uppvärmning 17.30 och går ut på banan 18.00. Innan vi avslutar klockan 20.00 samlas och tar en liten fika ihop. 


Tävlingsframgångar för våra Juniorer

Än så länge har vi haft två tävlingar på klubben, Vårstarten och Interstil singeltävling. Båda gångerna hade vi juniorer på pallen, Axel och Hampus knep andra och tredjeplatsen på våsrstarten medan Leo tog andraplatsen. Stort grattis till alla! 

Den 4 maj spelades den första omgången av Matchligan på ett vacker men blåsigt Rya Gk. Laget för dagen (Linnéa, Pommeline, Axel och Leo)  spelade riktigt bra. Linnéa gjorde ett fantastiskt inspel på hål 15 och sänkte bollen från ungefär 50 meter, otroligt vackert. Vi vann i tre av bollarna vilket borde ge ett bra resultat. 10 lag spelade men resultatet är tyvärr inte publicerat i skrivande stund.

Nedan är bilder från Rya och ett stolt lag från Bosjökloster.

  


 

Vintern är över och våren är här!

Planeringen för 2019 är klar. Läs under kalendarie & Träningsschema.

 

Träningsgrupperna är igång, 

Golfkul startar söndagen den 28:e april

Spelträning har vi på tisdagar, med start 7 maj. Alla som kan spela på stora banan är välkomna.

 


 


Facebookgrupp för juniorgolf

Vi har skapat en Facebookgrupp för juniorer och föräldrar. Där kan man diskutera golf, ställa frågor, fråga om någon vi spela en runda, ladda upp roliga bilder och mycket annat. Men gruppen är enbart till för sånt som rör juniorgolf.

Vi ser gärna att du går med. Sök på "Juniorer på Bosjökloster"


 

Träna med oss!!!


 

 

 

BOSJÖKLOSTER GK
Bosjökloster
info@bosjoklostergk.se
Tidbokning 0413-258 96
Kansli 0413-258 58
Restaurang
boka@bosjokloster101.com
Telefon 0413 - 261 01
Shop/Pro
michael.wigh@pgasweden.com
Telefon 0413 - 258 60
  Följ vad som händer
på vår Facebooksida!


Bosjökloster 101
243 95 Höör
Webmaster
webmaster@bosjoklostergk.se
Sitemap
Producerad av mediakonsortiet.se