BOSJÖKLOSTER GOLFKLUBB
HEMKLUBBENGÄSTMEDLEMJUNIORERTÄVLINGARRESTAURANGSHOP/PROPARTNERS

  

 

Golfkul

Golfkul är till för den unga nybörjaren mellan 5-9 år.

I golfkul introducerar vi på ett lekfullt och roligt sätt de minsta juniorerna in i golfens värld. I gruppen golfkul är det betydligt viktigare att ha kul tillsammans än att få till den perfekta svingen. Träningen är vid 16 tillfällen med 8 tillfällen under våren och 8 på hösten. Vi kommer inte att ha någon regelbunden träning för de minsta under sommarenUnder sommaren kommer vi att arrangera träningsläger på klubben. De som vill är även välkomna att tävla i Scandia Cup.

Klubben har klubbor som barnen kan få låna.

Träningsavgift: 600 kronor / år.

 

Starta Golf

I Starta Golf får de lite äldre nybörjarna och de som tidigare tränat i Golfkul chans att i egen takt lära sig och utveckla sitt golfspel Vi har fler träningar och träningsläger under hela säsongen. Vi tränar en gång i veckan. När du börjar bli varm i kläderna är du välkommen på spelträningarna. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de andra grupperna. De som tränar i Starta Golf kommer att få vara med i Scandia Cup.

Vid de första tillfällena får de nya juniorerna låna klubbor men vill de fortsätta att spela måste de ha egna klubbor. Ett hyfsat bra juniorset behöver inte kosta mer än ett par fotbollsskor.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan 

Träningsavgift: 1100 kronor / år.

 

Juniorer tjejer & Junior killar

I grupperna för de yngre juniorerna fokuserar vi mer på själva golfen. Vi vill ge juniorerna de kunskaper och färdigheter som krävs för att klara spel på stora banan. Vi fokuserar alltid på att det viktiga är att ha roligt tillsammans och hitta glädje i golfspelet. Gruppen är uppdelad i en tjej- respektive kill-grupp.

Vi har träning 2 gånger i veckan, ordinarie träning och spelträning på stora banan. Den ordinarie träningen leds av Pro och spelträningen av juniorkommitén. Vi erbjuder träning under hela säsongen med fler träningsläger och aktiviteter, eventuellt med spel på annan bana. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de andra grupperna. De som tränar i Junior yngre kommer att få vara med i Scandia Cup. Det finns även möjlighet att få börja tävla.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan 

Träningsavgift: 1100 kronor / år.

 

Juniorer äldre

I gruppen Junior Äldre vill vi fortsätta att utveckla juniorernas golfspel mot deras egna mål. Gruppen är blandad med både tjejer och killar. Vi kommer att spela mycket på stora banan. Vi har träning 2 gånger i veckan, ordinarie träning och spelträning på stora banan. Den ordinarie träningen leds av Pro och spelträningen av juniorkommitén. Vi erbjuder träning under hela säsongen Vi erbjuder träning under hela säsongen med fler träningsläger och aktiviteter, eventuellt med spel på annan bana. Träningsdagar och andra aktiviteter sker tillsammans med de övriga grupperna. De som tränar i Junior äldre kommer att få vara med i Scandia Cup. Det finns även möjlighet att få börja tävla.

Medlemsskap i klubben krävs för spel på stora banan 

Träningsavgift: 1100 kronor / år.

 

Medlemsskap

Medlemsskapet i klubben är billigt för juniorer och ett krav för att få spela på stora banan.

0-12 år: 500 kr

13-21 år: 900 kr

Yngre syskon betalar endast 200 kr. Dvs bara den äldsta betalar full avgift.

 

BOSJÖKLOSTER GK
Bosjökloster
info@bosjoklostergk.se
Tidbokning 0413-258 96
Kansli 0413-258 58
Restaurang
boka@bosjokloster101.com
Telefon 0413 - 261 01
Shop/Pro
michael.wigh@pgasweden.com
Telefon 0413 - 258 60
  Följ vad som händer
på vår Facebooksida!


Bosjökloster 101
243 95 Höör
Webmaster
webmaster@bosjoklostergk.se
Sitemap
Producerad av mediakonsortiet.se