BOSJÖKLOSTER GOLFKLUBB
HEMKLUBBENGÄSTMEDLEMJUNIORERTÄVLINGARRESTAURANGSHOP/PROPARTNERS

Tack för en underbar Golfsäsong 2017!

Vilka duktiga och trevliga juniorer vi har på klubben. det har varit en fröjd att umgås med er på träningar, läger och ute på golfbanan. För att fira den härliga säsongen hade vi i den 8:e oktober en gemensam avslutning med föräldrar och syskon. Tillsammans hade vi kul trots det ganska höst-blåsiga vädret. Vi spelade 4 hål scramble med blandade lag. Vilka som vann ser du längre ner på sidan. 

 

Juniorernas Julbord

Även i år firade vi in Julen med ett alldeles eget julbord för juniorerna. Bortsett från fantastiskt god mat (tack Palle) så bjöd Micke och kommitten på ett någorlunda bejublat Luciatåg. Tomten Micke kom också på besök och delade ut julklappar. Alla fick varsin jätteskön och snygg mössa.


 

Anslutningen 8 oktober

 

               

Grattis till dagens vinnare!                             God fika med bulle och glass till frusna spelare.

 


 

Resultaten från sommarens seriespel

I år ställde vi upp i Matchligan för tredje året, Miniligan för andra året och för första gången i Skåneligan. Alla våra juniorer som varit med och spelat har gjort det med bravur. Många fina slag (som när Alfred sänker pitchen från 35 meter) och härliga och glada stunder tillsammans. För att inte tala om vilka spännande atcher det varit. De flesta matcherna har inte avgjorts förrän de sista hålen. 

Matchligan förlorade vi 4 jämna matcher varav en på walk over medan vi vann en (tyvärr även den på WO)

Resultaten för Skåneligan är inte klar än.

I Skandia Cup gick Leo och Axel vidare till spel på Söderslätt. Tyvärr slutade deras avancemang i serien där trots mycket fint spel. Men det hjälper inte alltid när de man möter har lite mer tur. 

Matchligan mot Flommen den 4 juni

Det var en intensiv golfhelg för några av våra juniorer. Först Nordea Masters och sedan match hemma dagen efter. Vädret var bra under uppvärmningen men lagom till start började det regna. Linnea, Alfred, Leo och Axel och gästerna från Flommen fick gå 14 hål i ösregns. Regnet gjorde det väldigt tungspelat och spelarna en aning frusna. Trots det var humöret imponerande bra hos alla. Tänk om alla tog ett 3 timmars ösregn på golfbanan med samma goda hummör!!! Matchen då? Bollarna var jämna. Axel låg 7 poäng back efter 9 hål men han lyckades komma igen mycket stark. Bland annat gjorde han ett inspel från 90 meter som var i världsklass (20 cm från hål). Dock avgjordes den bollen på hål 14. Övriga bollar avgjordes på hål 16, 17 och 18, med andra ord var det väldigt jämnt, men tyvärr tyvärr, trots mycket bra spel förlorade vi med 1-3. Grattis och tack till Flommen för ett bra spel.

  

Hål 12 fick två nya vattenhinder under dagen - på green.                       Nöjda spelare tackar varandra för en god match. 

Utflykt till Nordea Masters - lördagen 3 juni

Vi var ett glatt gäng med 16 juniorer som åkte till Barsebäck för att se eliten spela. Det var en fantastisk dag, perfekt väder och massor med bra golfspel. Tyvärr gick det inte så bra för Stensson som tappade några poäng. Något bättre gick det för Norén. Det härliga med golftävlingar, förutom stämningen och allt omkring tävlingen, är att man kommer spelarna så otroligt nära. Det är inte var dag man kan slå följe med Zlatan eller Messi, men i golf kan man gå tillsammans med dem. Vi var några stycken som följde Stensson och Ramsey. Som du kan se på bilden nedan så är det inte bara vi amatörer som kommer lite fel ibland. Ramsey slog förbi green och ut bland publiken på hål 7. På Master Village fanns det många utställare och aktiviteter. Bland annat var Golf Digest där och våra unga killar som följde med fick känna på hur det är att vara omslagspojkar på världens största golftidning...  

  

Stensson och Ramsey begrundar hål 7. Därefter går Ramsey ut bland publiken, skojar lite (!) och gör ett ok inspel.

  

Värlsdstjärnor (från vänster): Henrik Stensson, Alfred, Alfons, Felix och Frithiof

Matchligan hemma mot Abbekås den 6 maj

Den 6 maj var det premiär för årets matchliga. I laget hade vi med Linea som var med för första gången. Hon fick sällskap av 3 rutinerade killar som varit med förr, Leo, Axel och Axel. De spelade jättebra och det var fyra väldigt jämna matcher. Men tyvärr tvingades vi se oss besegrade med 3-1. Nästa match är hemma mot Flommen den 4 Juni.

    

  

 

Vintern är historia - Träningen är igång för fullt.

 

 

 


 

Träna med oss!!!


 

 

BOSJÖKLOSTER GK
Bosjökloster
info@bosjoklostergk.se
Tidbokning 0413-258 96
Kansli 0413-258 58
Restaurang
boka@bosjokloster101.com
Telefon 0413 - 261 01
Shop/Pro
pro@bosjoklostergk.se
Telefon 0413 - 258 60
  Följ vad som händer
på vår Facebooksida!


Bosjökloster 101
243 95 Höör
Webmaster
webmaster@bosjoklostergk.se
Sitemap
Producerad av mediakonsortiet.se