"Prova på Golf"

Nu är det dags för nya "Prova på Golf" kvällar på golfklubben.

Följande datum kommer vi att erbjuda "Prova på Golf" - 11 juli, 17 juli och 7 augusti.

Upplägg - vi träffas vid klubbhuset kl 17.30 och vår Pro - Micke Wigh kommer att ta hand om gruppen. Det blir lite inledande grunder, puttning och längre slag på driving range.

Efter inledning/träning kommer vi att testa och spela på "STORA BANAN" med en trevlig spelform som vi kallar - "FriendSome". Avslutningsvis tar vi en lättare fika i klubbrummet.

Vi räknar med att det ca 2-2,5 timme/tillfälle.

Vi hoppas att du som medlem tar tillfället i akt och bjuder med någon du gärna hade sett börja med golf. Självklart är alla välkomna, oavsett om man känner någon medlem eller inte.

Anmälan gör du/ni via mail, till - info@bosjoklostergk.se senast kl 12.00 dagen innan respektive tillfälle, vänligen ange namn på alla som kommer, tack.

Hjärtligt välkomna / Bosjökloster Golfklubb