Klubbnytt nr 1 med årsmöteskallelse

Här kan du läsa Klubbnytt nr 1

Välkommen till årsmöte med Bosjökloster Golfklubb

Årsmötet hålls denna gång på Stiftsgården Åkersberg onsdagen 1 mars 2017 kl. 18.30.

Mingel med fika och röstlängdsteckning från kl 18.00.

Dagordning med kallelse mm finns i Klubbnytt nr 1.

Du når Klubbnytt direkt genom att klicka HÄR eller på andra raden på denna sida eller under menyn Medlem/Nyheter/Klubbnytt, (bör synas under menyerna här till vänster) där det även finns klubbnytt från tidigare år.

I år finns inte alla handlingar inuti Klubbnytt, såsom årsredovisning, budget, styrelsens förslag etc. De kommer istället att finnas tillgängliga här på hemsidan senast den 22 februari och även på kansliet och dessutom upptryckta på plats på årsmötet.

Om man inte själv kan delta på årsmötet går det att lämna fullmakt. Den kan bara ges till en medlem och denna får bara företräda en person, ha en fullmakt. Fullmakten lämnas och noteras vid röstlängdsteckningen innan årsmötet.