Välkommen som medlem i Bosjökloster Golfklubb

Höstkampanj - Bli medlem nu och spela fritt 2022!

Välkommen till Bosjökloster Golfklubb. Hos oss är alla välkomna. Vi har en fin bana, engagerade medlemmar och en fin gemeskap. Är du inte redan medlem hos oss så tycker vi att du ska bli det. Hör av dig till kansliet så hjälper vi till med det praktiska.

Vi ser fram emot att få se dig hos oss.

Välkommen!

Som medlem i Bosjökloster GK får du, förutom fritt spel enligt ditt medlemskap, även

• Korthålsbana med 6 hål som återöppnas hösten 2021
  • Bana för Footgolf
  • Många rabatterade greenfeeavgifter på andra klubbar som vi samarbetar med
  • Tre fria rundor på Skyrups GK
  • Bra träningsområden
  • Fri tillgång till inomhusträning i Nya Klosterhallen året om
  • Fina träningserbjudanden från vår Pro
  • Rabatt på medlemskap för syskon
  • Rabatterade greenfeeavgifter för gäster
  • Möjlighet att delta i klubbens tävlingar, utflykter och olika spelgrupper
  • Härliga erbjudande från restaurangen t ex After Work, grillkvällar etc
  • Temakvällar, regelträffar, dialogmöten etc.
  • Uppställningsplats för husvagnar
  • Olycksfalls- och ansvarsförsäkring via Folksam

Årsavgifter 2021

I årsavgiften ingår 400 kr/senior och 200 kr/junior i medlemsavgift och överskjutande del av beloppet är spelavgift, beroende på kategori. Spelavgiften i golf är godkänd för att söka friskvårdsbidrag för. Läs mer via länken Friskvårdsbidrag. Medlemskap i Bosjökloster GK gäller januari - december innevarande år.

Väljer man autogiro tillkommer en administrationsavgift på 150 kr/år.

Faktura för årsavgiften skickas ut under januari månad och baseras på styrelsens förslag. Årsavgiften fastställs sedan på årsmötet i mars och eventuell korrigering sker i mars / april.

Kategori Autogiro (månad)  alt.  Årsavgift    Spelbehörighet

Helvecka - Senior 548:-   6 576:- Helvecka
Yngre senior 22-29 år 344:-   4 130:- Helvecka
Junior 13-21 år x   1 000:- Helvecka
Junior 0-12 år x   600:- Helvecka

Vardagsmedlem 456:-   5 474:- Vardag

180-medlem (inkl 10 rundor) 396:-   4 751:- Greenfeemedlem

Passiv utan VB x   400:- Passiv/vilande
Passiv med VB/lån x   0:- Passiv/vilande

VB = Värdebevis

Värdebevis infördes inför 2018 och innebär att man har bytt in sitt medlemslån mot ett värdebevis som ger ägaren rabatt på gällande årsavgift. Under åren (2018-2023) gäller 15% / år och därefter 10% / år.

Värdebeviset kan överlåtas/säljas av ägaren (medlemmen) till en ny användare av värdebeviset.

Medlem som har valt att skriva ner sitt medlemslån under 5 år (2018-2023 alt 2019-2023) erhåller 10% rabatt på sin årsavgift under denna period.

Medlem som har valt att behålla sitt medlemslån erhåller 4% i rabatt på sin årsavgift och återbetalning av lån sker vid uppsägning av medlemskap enligt stadgarna.

Spelbehörighet

Greenfeemedlem (aktiv greenfee) = 10 fria rundor ingår på vår bana och vid spel utöver detta gäller 350:-/greenfee.

Passiv/vilande (passiv) = Medlem i klubben men ej aktiv, kan ej spela mot greenfee.

Syskonrabatt

Det yngsta barnet av syskonen erhåller fri årsavgift oavsett antal syskon. Gäller alla syskon oavsett om föräldern/föräldrarna är medlem. Alla syskonen måste ha samma mantalsskrivning och gäller endast t o m året man fyller 21 år.

Kategoriändring

Om du önskar ändra kategori inför kommande säsong så ska det ske senast 30 november inför kommande år. Skriftlig anmälan till kansliet via brev eller mail.

Aktiv/passiv medlem

Medlem som önskar ändra sitt medlemskap mellan passivt och aktivt, anmäler detta senast den 30 november året före ändringen. Ring 0413-258 58 eller skicka ett mail, som klubben besvarar. Obs att passivt medlemskap = ingen spelrätt, inte ens mot greenfee.

Uppsägning av medlemskap

Om du vill gå ur Bosjökloster GK ska detta meddelas med en skriftlig insänd utträdesansökan. Medlem som efter 30 november begär utträde ur klubben kommer att debiteras årsavgift för det kommande året. Skriftlig utträdesansökan via brev eller mail skall vara klubben tillhanda senast 30 november för att gälla inför kommande säsong. Klubben bekräftar utträdet med ett svarsbrev/mail.