Greenfee 2021

Betalning sker i kansli / shop, när vi har stängt gäller SWISH - 123 336 63 90, notera namn och datum, tack.

Under rådande omständigheter (covid-19) har vi beslutat att inte tillhandahålla "Greenfee handdukar".

Alla är välkomna till Bosjökloster GK.

På Bosjökloster GK krävs officiellt hcp (exakt hcp 54.0 och lägre) för våra greenfeegäster.

Greenfee 2021   12 april - 31 maj   1 jun - 31 aug   1 sept - 31 okt   Lågsäsong
1 nov - 31 mars

Senior - vardag

500:-   550:-   500:-   200:-/350:-

Senior - lör, sön, helg

550:-   550:-   550:-   250:-/350:-

Junior - alla dagar

200:-   200:-   200:-   100:-

Gäst till medlem: Senior 350:- och junior 100:- gäller alla dagar, 1 gäst/tillfälle och medlem.

Greenfee - 9 hål: 300:- gäller alla dagar, välj gärna att spela på eftermiddagarna, tack.

Under lågsäsong kan nivån variera beroende på månad och förutsättningar. Golfhäftet räknas mot ordinarie avgift, dvs. 500-550:- beroende på månad.

Vid företags- eller gruppbokningar gäller ordinarie greenfee eller överenskommet pris.

No show - För ej avbokad tid faktureras full greenfee.

Greenfeeutbyte

Reducerad greenfee gäller inte:

• för greenfeemedlemmer.

• inte vid tävling eller företagsgolf

Greenfee för medlemmar i:

Eslövs GK, Kävlinge GK, Romeleåsens GK, Wittsjö GK och Örestads GK.

Vardagar 275:- 100:-
Lör, sön, helg 350:- 100:-

Greenfee för medlemmar i:

Degeberga-Widtsköfle GK och Östra Göinge GK.

Endast vardagar 275:- 100:-

Greenfeeutbyte - Skyrups GK

NYHET - Från och med 2021 kommer vi att ha ett nytt samarbete med Skyrups GK som kommer att innebära 3 fria rundor per år. Gäller enligt följande:

Under juli månad gäller efter kl. 13.00 alla dagar.

Obs! - Utbytet gäller inte vid tävling- och företagsgolf, golfpaket eller gruppbokningar.

Greenfeeutbyte - Årjängs GK "en värmländsk pärla"

NYHET - Från och med 2021 kommer vi att ha ett nytt samarbete med Årjängs GK som innebär 1 runda/säsong för 100 kr.

Gäller enligt följande: Helveckomedlem - alla vardagar oavsett tid och lö, sö, helg efter kl. 13.00. Vardagsmedlem - alla vardagar oavsett tid (ej helgdag).

Sydpoolen

se deltagande klubbar och regler under menyn Sydpoolen.

Vardagar samt lör / sön, helg, efter kl 13.00 375:- 100:-

Introduktionskort

Användning av introduktionskort och kort för förtjänsttecken begränsas till en gång per år och klubb i enlighet med SGFs policy.

Spelare som har kort utställda av Svenska Golfförbundet (SGF), Skånes Golfförbund (SkGDF), Professional Golfers Association (PGA), Golfadministratörernas Förening (GAF), eller Svenska Greenkeeperförbundet (SGA) kan erbjudas frispel en gång per år.

Användning av introduktionskort ska föranmälas senast en dag före spel till reception/kansli med personlig kontakt på telefon 0413-258 58. Anmäls inte detta kan spelare med introduktionskort bli nekad att utnyttja kortet vid speltillfället. För samtliga kategorier gäller att kort och legitimation skall uppvisas.

Introduktionskort kan ej användas i samband med klubbens tävlingar, företagsgolf, golfpaket eller i samband med andra erbjudande.